Behandling

BEHANDLING

HOLDTRÆNING

BASSINTRÆNING

ANDEN BEHANDLING

HVILKEN TYPE BEHANDLING KAN DU FÅ?


På FysioCenter Varde tilbyder vi en række forskellige behandlinger, som netop hjælper dig hvor du har problemer. Læs mere nedenfor

BEHANDLING

Hvordan kommer du til behandling/træning:

 • Du kan henvende dig til klinikken med eller uden henvisning fra lægen eller via din sundhedsforsikring.
 • FysioCenter Varde har både fysioterapeuter som arbejder indenfor og udenfor sygesikringens overenskomst. Grunden til at nogle fysioterapeuter er udenfor overenskomst er, at vi er underlagt sygesikringens bestemmelser om, hvor mange fysioterapeuter, der må arbejde med sygesikringstilskud.
 • Hvis du har en henvisning, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring hos de af vores fysioterapeuter, der arbejder under sygesikringens overenskomst.
 • Hos vores fysioterapeuter, der arbejder udenfor sygesikringen skal du selv betale hele honoraret.
 • Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til fysioterapeutiske ydelser defineret i overenskomstens ydelsesbeskrivelse
 • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, men du skal være opmærksom på, at der ikke for alle forsikringsselskaber er direkte afregning. Det betyder, at du i første omgang selv skal lægge ud for behandlingen. Der kan også i visse tilfælde være tale om en egenbetalingsdel f.eks. hos fysioterapeuter, der arbejder uden tilskud fra den offentlige sygesikring.


Første konsultation:

 • Første gang du kommer på klinikken, skal du forvente at afsætte ca. 45 minutter. Det første besøg bruges på undersøgelse og planlægning af behandlingen. Vi snakker om dit problem, herunder tidligere sygdomme/skader, hvordan dine daglige belastninger er, og hvilke forventninger du har til behandlingen.


 • Selve undersøgelsen vil koncentrere sig om dine led, muskler, bindevæv og nervesystemet. Der bliver lavet forskellige tests og en analyse af, hvordan dit problem påvirker kroppen og din måde at bruge den på. Mange gange er det en fejlstilling eller en fejlbevægelse, som gør at problemet fastholdes. Derfor er det ikke nok at se på dit smerteområde, men på hele kroppen og den måde du bevæger dig på.


 • Når du er færdig med undersøgelsen får du forslag til en behandlingsplan. Du får også at vide hvor lang tid det kommer til at tage og hvilket resultat du kan forvente af behandlingen.


Behandling:

 • Behandlingen afhænger af det problem du har. Vi vil altid forsøge at give dig den bedste behandling ud fra den nyeste viden, din situation og vores erfaring.


 • Behandlingen indeholder en del undervisning/information samt behandling af led, muskler, nervevæv og bindevæv med forskellige former for manuel behandling, smertebehandling (f.eks. akupunktur, elstimulation), øvelser, træning, korrektion af fejlstillinger/fejlbevægelser, ultralyd mm.


 • I mange tilfælde foreslår vi nogle øvelser, som du selv kan arbejde med eller foreslår ændringer af dine daglige stillinger og bevægelser. I andre tilfælde foreslår vi, at du sideløbende med behandlingen deltager på et af vores træningshold.